top of page
  • Writer's pictureVitaliy Floriyan

Завідувачка гемодіальзного відділення лікарні швидкої допомоги Оля Нюнькіна відвідала Міжнародний конгрес «Всесвітній день нирки - 2024».

Завідувачка гемодіальзного відділення лікарні швидкої допомоги Оля Нюнькіна   відвідала Міжнародний конгрес «Всесвітній день нирки - 2024». Захід обʼєднав 1600 лікарів та 25 спікерів - провідних нефрологів і ревматологів зі всієї України для обговорення найактуальніших тем у галузі нефрології та урології.

 Основні теми конгресу стосувалися покращення діагностики та лікування ниркових захворювань, а також презентації новітніх досліджень та клінічних випробувань.

 На запрошення завідуючого відділом трансплантації та хірургії органів черевної порожнини у Інститут серця МОЗ України Михайла Загрійчука, Ольга Нюнькіна відвідала та оглянула пацієнтів з пересадженими органами. Під час візиту взяла участь у спостереженні операції та поспілкувалась із провідним кардіохірургом Borys Todurov. Головною темою обговорення було зменшення летальності від захворювань нирок та розроблення стратегії їх запобігання.

Постійне навчання, обмін досвідом та співпраця є ключовими складовими успішного лікування та подальшого розвитку медичної галузі, які ми впроваджуємо у нашому медичному закладі.



5 views0 comments
bottom of page