top of page
  • Writer's pictureVitaliy Floriyan

У цей період випробувань для України та усіх нас, єдине, що вселяє надію та віру - це підтримка та допомога. 🤝💪


У цей період випробувань для України та усіх нас, єдине, що вселяє надію та віру - це підтримка та допомога.

 Ми щиро дякуємо благодійникам з міжнародної організації Ротарі в Україні / Rotary in Ukraine , які від початку війни допомагають медичним закладам України. В рамках гуманітарного проєкту «Rotary Hospital Beds», Rotary Club Cherkasy  у партнерстві з німецьким twin-club RC Steinfurt, D1870 забезпечив лікарню швидкої допомоги комплектами нових сучасних реабілітаційних ліжок з електроприводом.

 Для нас це дуже важлива підтримка, адже у лікарні швидкої допомоги проходять лікування велика кількість захисників України. Ми прагнемо забезпечити їм не лише найкращу медичну допомогу, але й комфортні умови перебування. Все отримане обладнання вже встановлене у стаціонарному та травматологічному відділеннях нашого медичного закладу.

Передав нам ці сучасні реабілітаційні ліжка чартерний член та офіцер по проєктах 2023/2024, Rotary Club Ternopil City, засновник проєкту «DIY3DRUK», голова громадської організації "СИЛА ВІДРОДЖЕННЯ», координатор від медичної спільноти Rotary по хірургічному напрямку по Тернопільській області - Loza Yevhen .

Дякуємо за активну постійну роботу на гуманітарному складі Rotary Club Cherkasy Президенту клуба Віктор Вовк. А також за надзвичайно вагому допомогу під час війни постраждалим українцям - донорам з Німеччини з Citizen wind park farmers in the Steinfurt Distrikt та керівникам німецько-українського ротарійського проєкту Claus Muchow (D1870, Westphalia, Germany) і Ольга Палійчук (D2232, Ukraine).

Віримо, що спільними зусиллями ми зможемо подолати будь-які труднощі та принесемо більше світла й надії у життя наших захисників.


2 views0 comments
bottom of page