top of page
  • Writer's pictureVitaliy Floriyan

Шлях до відновлення долається легше, коли поряд є надійна підтримка, саме такою є команда наших медичних спеціалістів - фізичних терапевтів Таня Паламарчук, Ольга Колач, та Oksana Pavlenko.


Шлях до відновлення долається легше, коли поряд є надійна підтримка, саме такою є команда наших медичних спеціалістів - фізичних терапевтів @Таня Паламарчук, Ольга Колач, та Oksana Pavlenko.

Фізичний терапевт є важливим членом мультидисциплінарної команди реабілітаційного відділення, на його плечі покладена відповідальна місія супроводжувати пацієнта на шляху відновлення й реабілітації.

У світовій системі охорони здоров'я професія фізичного терапевта давно займає важливе місце, в Україні ця професія молода, але доволі важлива. Адже стала особливо актуальною через збільшення кількості пацієнтів, які потребують реабілітації та відновлення рухової активності.

Фізичний терапевт - медичний спеціаліст, який займається відновленням, корекцією та підтримкою функцій рухового апарату застосовуючи різноманітні фізичні методи, такі як: вправи, масаж, розтяжки та інші техніки.

Керівник команди призначає індивідуальне лікування, а далі передає пацієнта під нагляд та контроль фізичному терапевту, який відповідає за якість дотримання медичних рекомендацій. Це сприяє не лише ефективності, але й прискоренню процесу відновлення функцій органів та систем, забезпечуючи пацієнтові найкращі умови для повернення до нормального життя.

Наші фізичні терапевти постійно вдосконалюють свої знання та навики, щоб застосовувати оптимальні методи лікування, дотримуючись основних принципів доказової медицини.

Завдяки взаємодії всіх членів мультидисциплінарної команди у лікарні швидкої допомоги досягаємо поставлених цілей та допомагаємо пацієнтам повернутися до повсякденного життя. Наша спільна робота спрямована на найкращі результати та відновлення здоров'я

1 view0 comments
bottom of page