top of page

Жеворонко Наталія Богданівна

Медичний директор з питань експертизи та організаційної роботи

ЖЕВОРОНКО Наталія Богданівна народилася 26 грудня 1970 року в              м. Тернополі.

Трудову діяльність розпочала у 1987 році в Тернопільській обласній клінічній лікарні палатною санітаркою, у 1988 році була переведена операційною санітаркою. У серпня 1990 року звільнена з роботи, у зв’язку із поступленням у вуз.

У  1996 році закінчила  Тернопільський державний медичний інститут                    ім. І.Я. Горбачевського  по спеціальності «Лікувальна справа».

У 1996-1997 роках навчання в інтернатурі за спеціальністю «Терапія» на базі Тернопільської комунальної міської лікарні № 2.

З 25.03.1999 року по 03.01.2000 року працювала на посаді дільничного терапевта в Тернопільській міській комунальній лікарні № 3.

З 04.01.2000 року по 11.09.2019 року обіймала посаду завідувача відділення реабілітації КНП «Міська комунальна лікарня №3» Тернопільської міської ради.

З 12.09.2019 року і по даний час працює у КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» на посаді медичного директора з питань експертизи та організаційної роботи адміністративно-управлінського персоналу  є головою ЛКК лікарні, з 2022 року також обіймає посаду голови позагоспітальноїВЛК (військово-лікарської комісії) КНП “Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги”.

Наталія Богданівна працює в медичній сфері міста Тернополя (загальний медичний стаж роботи) 31 рік, є висококласним спеціалістом: лікар-терапевт вищої категорії, лікар-фізіотерапевт вищої категорії.

ЖЕВОРОНКО Н.Б.  протягом   2015 - 2019 років була міським позаштатним фізіотерапевтом відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради, а  з 2020 року  є міським позаштатним експертом з питань експертизи відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради.

        За період роботи на посаді медичного директора з питань експертизи та організаційної роботи КНП “Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги»  зарекомендувала себе ініціативним та вимогливим фахівцем, вміло організовує роботу медичного персоналу лікарні, здійснює контроль за виконанням їх функціональних обов’язків, у критичних ситуаціях здатна до продуманих і рішучих дій. Разом із відділом охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради та керівництва лікувального закладу активно і продуктивно займається модернізацією організації надання медичної допомоги населенню Тернопільської міської територіальної громади, є організатором заходів з підвищенням кваліфікації медичного персоналу.

Забезпечує організаційно-методичну роботу, спрямовану на покращення якості та впровадження нових методів діагностики та лікування, раннє їх розпізнавання та профілактику. 

Жеворонко Наталія Богданівна
bottom of page